Knjiga „Preduzetništvo i inovacije u digital­noj eri“

Senat Univerziteta u Banjoj Luci na 63. sjednici održanoj 28.01.2021. godine donio je odluku broj: 02/04-3.137-52/21 da se rukopis knjige pod nazivom: „Preduzetništvo i inovacije u digital­noj eri“ objavi kao univerzitetska nastavna literatura. Knjigu možete preuzeti ovdje.

Drugo izmijenjeno i dopunjeno izdanje “Vodiča za poslovno planiranje. Praktični vodič za vježbe“

Drugo izmijenjeno i dopunjeno izdanje “Vodiča za poslovno planiranje. Praktični vodič za vježbe“ u izdanju Centra za projektni menadžment i preduzetništvo CPME – Univerzitet u Banjoj Luci, Ekonomski fakultet, možete preuzeti ovdje.

Stručna studija "Uticaj specijalnih ekonomskih zona na privredni razvoj i preduzetništvo: model za Republiku Srpsku"

Stručna studija je rezultat naučnog projekta koji je implementirao projektni tim Centra za projektni menadžment i preduzetništvo Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Projekat je finansijski podržalo Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Vlade Republike Srpske, Investiciono-razvojna banka Republike Srpske i Pavlović International Bank. Studiju možete preuzeti ovdje.

Naučna monografija “Laboratorija ideja. Od ideje do preduzetničkog poduhvata”

Naučna monografija “Laboratorija ideja. Od ideje do preduzetničkog poduhvata” je rezultat EU TEMPUS Projekta „Fostering students’ entrepreneurship and open innovation in university-industry collaboration – iDEA LAB“. Monografiju možete preuzeti ovdje.

6. interkatedarski skup katedri za menadžment zemalјa jugoistočne Evrope i naučna konferencija – 07‑08.10.2016. godine

Zbornik radova sa 6. interkatedarskog skupa možete preuzeti ovdje.

EnglishSerbia