Održan 4. pitching na Ekonomskom fakultetu

Naši studenti u Mostaru – 6–7. mart 2020. godine
март 14, 2020
Prezentacija primjene softverskog alata za upravljanje projektima Kendo Manager
март 18, 2021

Održan 4. pitching na Ekonomskom fakultetu

U sklopu završnog predavanja na Preduzetničkoj ekonomiji, u četvrtak, 28.01.2021. godine organizovan je četvrti Elevator pitch na kojem su tri studentska tima predstavili žiriju i studentima svoje poslovne modele. Više.

Četvrtu Elevator pitch sesiju otvorio je prodekan za nastavu doc. dr Dragan Gligorić, koji je pozdravio prisutne gošće i goste i upoznao studente treće godine studija o aktivnostima Ekonomskog fakulteta u sklopu projekta Evropska mreža preduzetništva. Više detalja o projektnom konzorcijumu dao je Drago Gverić, direktor ICBL-a, https://icbl.ba/, a programe podrške razvoja preduzetništva u Banjoj Luci, predstavila je Vanja Todorović iz Gradske razvojne agencije CIDEA, https://cidea.org. Na koji način podstiču preduzetnički duh u svojim kompanijama, i kako ostvaruju saradnju sa preduzetničkim ekosistemom Ekonomskog fakulteta, studentima su predstavili Marija Dimitrijević iz Dwelta, http://www.dwelt.net/, Branko Vasiljević iz DVC Solutions, https://dvcsolutions.com/ i Miloje Seksan, Milica Mijatović i Simona Zeljković iz kompanije Bicom Systems https://www.bicomsystems.com/.

Tri studentska tima predstavili su svoje poslovne modele, i ostvarili su sljedeći plasman:
1. mjesto: Out’ n’ about (aplikacija za pristup ugostiteljskim objektima), Mila Zorić i Vanja Veljančić.
2. mjesto: „E-karta“ (aplikacija za elektronsko plaćanje autobuske karte), Nina Kozomara, Edvina Kolarić i Vanja Lukić.
3. mjesto: 3. mjesto: „Bosanski lonac.ba„, (onlajn platforma za povezivanje domaćih proizvođača i potrošača), Željana Aničić, Anđela Spasojević i Neda Tomašević.Comments are closed.

EnglishSerbia