Preduzetnička akademija BUSINESS STARTer

Workshop for students „Online Marketing“
април 13, 2016
Entrepreneurial Academy BUSINESS STARTer
април 15, 2016

Preduzetnička akademija BUSINESS STARTer

Fondacija 787 www.fondacija787.ba, u okviru svog djelovanja, u periodu od maja do jula 2016. godine održava preduzetničku akademiju Business STARTer za mlade iz cijele Bosne i Hercegovine.

Akademija počinje višednevnim treningom koji se održava od 20 – 25. maja 2016. godine u Sarajevu i za cilj ima promovisanje preduzetničke kulture među mladima i povećanje prilika za osnivanje novih biznisa. Program je usmjeren na sticanje znanja i vještine iz oblasti preduzetništva i liderstva koji su neophodni za aktivno učešće mladih u društveno-ekonomskim aktivnostima u BiH. Između ostalog, učesnici/e programa će imati priliku uspostaviti dragocjenu mrežu profesionalnih kontakata koji mogu, u budućnosti ohrabriti/podržati njihove preduzetničke aktivnosti te, uopšteno, društveni aktivizam. Organizator pokriva troškove prevoza i boravka tokom programa.

Svi/e zainteresovani/e mladi od 20 – 26 godina trebaju poslati svoj CV i kratko obrazloženje motiva prijave (do 300 riječi) na e-mail: info@fondacija787.ba, a rok za prijavu je 06. maj 2016. godine. Broj učesnika/ca je ograničen.

Comments are closed.

EnglishSerbia