#sigurnoNajbolji  “ELEVATOR PITCH”: Prvi put na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci!

Excel Optimum Edukacija – napredni nivo (14 časova)
мај 10, 2018
Biznisi nastaju na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci
јун 1, 2018

#sigurnoNajbolji  “ELEVATOR PITCH”: Prvi put na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci!

U srijedu, 30. maja 2018. godine po prvi put će se organizovati prezentovanje poslovnih ideja (canvas business model) studenata predstavnicima privatnog i javnog sektora, kao i akademske zajednice, sa namjerom da se najbolјe podrže i realizuju.

Studenti treće godine Ekonomskog fakulteta, koji su u tekućem semestru slušali predmet Preduzetnička ekonomija, bili su u mogućnosti da osmišlјavaju i razrađuju preduzetničku ideju sa cilјem njenog prezentovanja pred relevantnim stručnjacima i potencijalnim investitorima kako bi dobili povratne informacije i eventualnu podršku pri realizaciji. Radi se o predstavnicima Komercijalne banke A.D. Banja Luka (http://www.kombank-bl.com/), Gradske razvojne agencije Banja Luka (CIDEA https://cidea.org/), Inovacionog centra Microsoft Banja Luka (http://icbl.ba/), Qlab Banja Luka (http://qlab.space/) i DVC Solutions Banja Luka (https://www.dvcsolutions.com/). Šest najpreduzimlјivijih timova studenata sutra će imati priliku da se okuša u svijetu realnog biznisa i da predstavi svoje inovativne ideje: platformu za povezivanje i honorarno zapošlјavanje studenata; domaću kuhinju za osnovnoškolce; mobilni frizerski studio; iznajmlјivanje opreme za djecu i bebe; urbanu baštu i sportsko-kulturni klub za djecu i omladinu sa poteškoćama u razvoju.

Prezentacija je otvorenog tipa i održava se u terminu od 11 do 13 časova u Sali 1 na prvom spratu Ekonomskog fakulteta. Dođite da pogledate kako izgleda put od ideje do realizacije preduzetničkog projekta u stvarnom životu i da podržite svoje favorite!

Comments are closed.

EnglishSerbia