Studenti Ekonomskog fakulteta pobjednici takmičenja Jelen BCC 16.12.2016. godine

HACKATHON BANJA LUKA, 02-04.12.2016.
децембар 3, 2016
Lectures on „Academic entrepreneurship and spin-offs,“ 22 February 2017 at 10:00 am, Hall 1
фебруар 20, 2017

Studenti Ekonomskog fakulteta pobjednici takmičenja Jelen BCC 16.12.2016. godine

Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci su osvojili prva mjesta u takmičenju u poslovnoj studiji slučaja „Jelen Business Case Challenge 2016” koje je održano u petak 16.12.2016. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.
Takmičenje je organizovano na način da studenti u timovima od dva do četiri studenta i studentkinje rade na izradi kreativnog rješenja na zadate teme. Ovogodišnje teme su bile „Digitalni Jelen“ i „Jelen brend u mojoj zajednici“.
Ovogodišnju pobjedu je odnijeo tim B2C kojeg su sačinjavali dvoje studenata našeg Fakulteta: Nikolina Gavrić i Veselin Radosavac, oboje studenti četvrte godine. Drugo mjesto su takođe osvojili naši studenti i to studentski duo Jelica Rastoka i Nina Pepić koje su takođe studentkinje četvrte godine. Treće mjesto je osvoji tim Fluoroscentni Adolescenti čiji je jedan od dva člana studentkinja prve godine našeg Fakulteta, Bilјana Milanović.
Značajano je za napomenuti da je u ovogodišnjem takmičenju učestvovalo i nekoliko timova sa Fakulteta poslovne ekonomije Bijelјina kao i Ekonomskog fakulteta Pale, oba javna fakulteta u sastavu Univerziteta u Istnočnom Sarajevu.
Petočlani stručni žiri su činili: prof. dr Perica Macura (redovni profesor našeg Fakulteta iz uže naučne oblasti Marketing), Vladimir Rosić (Jelen brend menadžer i predstavnik kompanije Molson Kors), Ljubiša Mićić, ma (asistent na našem Fakultetu iz uže naučne oblasti Poslovna informatika), Jelena Marjanović (asistentkinja na Ekonomskom fakultetu Pale, uža naučna oblast Preduzetništvo) i Milan Tubić (prošlogodišnji pobjednik Jelen BCC-a).
Takmičenje se već treću godinu zaredom održava u organizaciji Centar za razvoj karijere (CERK, više informacija na www.cerk.info) a u partnerstvu sa brendom Jelen.

 
Comments are closed.

EnglishSerbia