Radionica za studente „Online marketing“

FONDACIJA MOZAIK U POTRAZI ZA POŠTENIM I PREDUZETNIM MLADIM LJUDIMA – Otvoren javni poziv za ulazak u M-Zonu društvenog preduzetništva
март 25, 2016
Workshop for students „Online Marketing“
април 13, 2016

Radionica za studente „Online marketing“

27. aprila 2016. godine sa početkom u 17:00 časova u Sali 6 će se održati radionica „Online marketing – lead generation for entrepreneurs“ koju će održati Ivica Penić, stručnjak iz Zagreba sa dugogodišnjim iskustvom iz ove oblasti.

Studenti će se na radionici upoznati sa osnovama content marketinga, kreiranje i vođenje bloga, kako iskoristiti socijalne mreže za unaprijeđenje onoga čime se bavite, bilo da ste freelancer, kompanija ili preduzetnik, kako vršiti pretragu i privlačenje potencijalnih kupaca, profiliranje pute Facebook mreže i korišenje kanala komunikacije na pravi način. Biće predstavljen i program cjelokupne online akademije New man`s Business Acceleratora iz Skoplja. Programu jednodnevne radionice u Banjoj Luci prethodile su radionici u Skoplju i Zagrebu gdje su studenti pokazali veliku zainteresovanost za oblast Online marketinga i ono šta su imali priliku da čuju i nauče.

Ivica Penić je trener poslovnih vještina, konsultant iz oblasti prodaje sa više od 17 godina iskustva iz oblasti preduzetništva i marketinga. Diplomske i postdiplomske studije završio je na Univerzitetu u Zagrebu. Osnivač je Mariviam akademije uspjeha Zagreb i autor IPS Sistema prodaje specijalizovane za preduzetnike i one koji se bave prodajom. Autor je i nekoliko obrazovnih programa obuke za prodaju, marketing i lični razvoj kao i prve Online biznis akademije u Hrvatskoj.  Od septembra 2014. godine, na poziciji je menadžera za regionalni razvoj poslovanja u New man’s Business Accelerator u Skopju (http://www.newmansba.com/career-center).

Broj mjesta je ograničen a učešće na radionici za studente i zainteresovane je besplatno.

Radionica je uvodna aktivnost Festivala karijere 2016.  u organizaciji Centra za razvoj karijere koji je u Banjaluci organizuje šestu godinu zaredom a koji će se održati u Domu omladine 28.4.2016.godine. Za više o Festivalu karijere pratite portal www.cerk.info.

Comments are closed.

EnglishSerbia