RISE – radionica sa međurodnim stručnjakom

Poziv za učešće na međunarodnom takmičenju
септембар 23, 2019
Tech Hosted by Lanaco – 18. oktobar 2019. godine – prijavi se
октобар 8, 2019

RISE – radionica sa međurodnim stručnjakom

U petak, 11.10.2019. sa početkom u 11 časova u MolsonCoors ChillOut corneru na 2. spratu našeg Fakulteta se održava RISE radionica sa gospođom Patriciom Soares da Costa, međunarodnom brending konsultanticom i CEO-om kompanije MARQUINISTA .
Patricia je osnivač agencije za branding i komunikaciju Marquinista. Diplomirala je komunikacioni dizajn a radila je i kao savjetnik korporacijama, vladama i kreativnim agencijama. 
 
Događaj suorganizuju BIT alijansa, CERK, CPME i E-lab našeg Fakulteta a otvoren je za studente različitih obrazovnih profila. Događaj je na engleskom jeziku, potpuno je besplatan, a prijaviti se možete na putem linka http://bit.ly/risenr1
Rise je koncept događaja koji će generisati dobre poslovne prakse i podstaknuti izgradnju poslovnog iskustva mladih ljudi. Cilj jeste da se kroz pozitivne primjere uspješnih preduzetnika motivišu mladi ljudi na proaktivnost i pokretanje preduzetničkih poduhvata dok još studiraju ili odma nakon završetka istih. Format Rise-a je takav da će govornici kroz primjere iz prakse iznositi svoje priče i kako je izgledao njihov put do uspjeha. Nakon samih govora biće organizovana sesija “pitanja & odgovora” gdje će svi prisutni imati priliku postaviti pitanja i doći do nekih bitnih, njima značajnih odgovora.
#ef_unibl #sigurnoNajbolji

Comments are closed.

EnglishSerbia